StormStyrka

texter som stärker ditt budskap

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Miljödiplomerad

MiljödiplomeradStormStyrka är miljödiplomerat av Göteborgs stad sedan 2008. För att visa att miljöengagemanget är på allvar.

Vad det innebär att miljödiplomera sitt företag? Miljödiplomeringen är verksamhetsanpassad (till skillnad från till exempel ISO-certifieringen). För att bli diplomerad måste man ha ordning på en del saker. Med hjälp av länkarna under Miljö i menyn till vänster, kan du se vilka och följa min väg till att bli miljödiplomerad. Härma gärna!

Känner du dig redo att börja med din egen miljödiplomering? Jag funderar på att göra gemensam sak för några i mitt nätverk. Hör av dig om du är intresserad av att hänga på eller kontakta Peer-Erik Carlsson på Göteborgs kommun: peer-erik.carlsson(krumelur)miljo.goteborg.se.

Alla blanketterna finns i den gröna pärmen som ingår i diplomeringen. Det ser rätt mycket ut vid en första anblick. Men det är som att äta en elefant - ta en bit i taget.

 

 

 

StormStyrkas miljödiplom

 

 

 

Var dags miljötips

24/1 Hörde på radion om villkoren för arbetarna som sliter ut våra jeans innan de säljs. Och hur industrin belastar miljön. Mitt enda par blåjeans köpte jag på seconhand för 15 år sedan. Naturligt slitna.